Как изглеждам-приложение дава модни съвети

Mobile World Congress 2015, Шанхай

22.07.2015 | 11:50
Как изглеждам-приложение дава модни съвети

Как изглеждам? Мобилно приложение ни дава модни съвети.

Тази седмица светът на мобилните устройства се събира в Шанхай, където опоказва какво ще бъде бъдещето на Mobile World Congress. Стивън Енгъл от Bloomberg провери кои са най-забавните приложения.

 

 

Още по темата

Краудсорсинг и мобилни плащания - са двете горещи теми в Шанхай. CrowdMobile е компания от Австралия, която прави и двете. Тобиас Шлицке е главният изпълнителен директор и представя фирмата си така:

"Имаме развлекателно приложение. Можете да се снимате, да ни ъплоднете снимката и ние имаме глобална база от 1100 анализатори, които ще ви дадат лично мнение за това как изглеждате. Ще ви кажат как ви стои вратовръзката с тази риза или какви панталони да сложите за тази риза. Хората плащат за това".

Шлицке казва, че Китай още е предизвикателство за тях. Посочва Азия като регион на ръст и добавя, че планират навлизане в Малайзия, в Тайланд, Сингапур и също в Китай, но "най-важното там е да намерим партньорства".

 

Още по темата

Сигурността е друга тема тук на Mobile World Congress 2015 в Шанхай. Apple има четец за отпечатъци на iPhone 6, но Eyeverify използва очите ви. Крис Барнет, изп. вицепрезидент Eyeverify твърди, че очите са много по-надеждни за идентификация от пръстовия отпечатък:

"Много по-добри са, защото просто трябва да си направите селфи. Ще ви покажа. Ето, снимам се и след това се логвам в телефона, в банковото приложение. Сега ще го направя отново, защото е много бързо. Ето, това е. Много е сигурно. Убедително е и е изцяло защитено. Защото вашата лична информация никога не напуска устройството. Не отива в облака".

При това е нужна най-обикновена камера. Казва, че приложението е съвместимо с махмурлука на 100%.

 

Още по темата

MVNO /Mobile Virtual Network Operators - мобилни оператори на виртуални мрежи/ за новият хит в Китай. Малки компании могат да наемат капацитет от по-големите и да продават по-евтини услуги като предплатени симкарти и подобни. Те обаче не печелят с изключение на пазарния лидер, Snail Mobile. Но освен, че не е бавен, този оператор предлага на китайците две неща, които обожават - смартфони и гейминг на едно устройство.

Вижте репортажа на Стивън Енгъл от Шанхай.

 


коментирай >
Още от Техно
ТV Програма
Сега
Следва
гледай на живо Video пълна програма