Йотам Отоленги, ресторантьор: Надявам се да занеса тези изкушения във всички офиси в Лондон. Сладкарството е моя страст. Не е особено здравословно, но можете да хапнете здравословна салата и след това десерт. Това е правилният баланс.
Ричард Вайнс, Bloomberg: Мисля, че ще взема само десерт. Идвате в града. Защо го правите?
Йотам Отоленги, ресторантьор: Отворихме ресторант „Ottolenghi“ наблизо. Освен това искахме да отидем на място, което е малко по-делово, защото останалите „Ottolenghi“ са в жилищни райони. Чудехме се кое да е следващото място и можехме да отидем в друг квартал, но всъщност градът е доста вълнуващ. Има много хора, енергия, много добра храна. От това, което видях и прочетох през последните години забелязах, че има тенденция към зеленчуците, а ние сме много добри в приготвянето им, но ще има и месо и най-различни неща. Ще направим лека адаптация, ще адаптираме менюто, ще добавим малко повече месо, повече въглехидрати, но все пак всички прекрасни зеленчуци, заради които идват хората.