Авиошоу

Събота от 16:00 часа
още

Изложението в Бурже и иновациите на EasyJet: Авиошоу 18 юни 2015

Какво каза за иновациите Керълайн Макол, CEO EasyJet

19.06.2015 | 12:00
Изложението в Бурже и иновациите на EasyJet: Авиошоу 18 юни 2015

Най-голямото авиоизложение в света се провежда тази седмица във Франция.

Сделки за десетки милиарди бяха сключени само за няколко дни на историческото летище Бурже, а световните производители, доставчици и авиокомпании отново използваха събитието, за да представят най-новите си продукти, иновации, услуги и идеи за бъдещето.

Също в предаването днес, 18 юни 2015 ще ви покажем как една от водещите нискоразходни авиокомпании в света се превърща и във водещ технологичен иноватор, който внедрява роботиката и виртуалната реалност в ежедневния си оперативен цикъл.

 

 

Още по темата

На специално събитие на летище Малпенса край Милано, което е втората по големина база на EasyJet след лондонското Лутън, авиокомпанията показа някои от технологичните иновации от бъдещето, които ще й позволят да запази водещата си позиция на нискоразходния пазар и да се впусне по-уверено в битката си с конкуренцията.

 

Ето как представи иновативната политика на компанията нейният Главен изпълнителен директор Керълайн Макол.

 

"Днес е нашият Ден на иновациите, поканили сме много акционери, журналисти, да чуят какво правим. Невероятно е колко разнообразни иновации имаме. Още по-забележително е, че иновациите, които обявихме миналата година в Деня на иновациите в Люцерн - всички се реализираха. Всички работят. Това е чудесно.
Говорихме днес за много дигитални инициативи като мобайл хост, как да улесним пътниците на летището".

 

Глудейте цялото предаване Авиошоу с водещ Александър Богоявленски във видеото.