fallback

Позиция на МБАЛ-Бургас за статията: Получавате криза - след 40 минути намирате лекаря пиян?

Лекарят, посочен в статията не е от Спешното отделение на МБАЛ-Бургас

26.03.2016 | 13:33 Автор: Ирина Георгиева

Тази сутрин ви съобщихме за неприятен инцидент с лекар в МБАЛ-Бургас. Катерина Стефанова, потребител във Facebook разпространи снимка из социалната мрежа, придружен с много притеснителен текст. В него посочва, че нейна приятелка е получила криза, след което е отишла в Спешния център в Бургас, а след чакане 40 минути лекарят се появил пиян.

Още по темата

Bulgaria ON AIR се свърза с Катерина Стефанова. Момичето потвърди за инцидента и посочи, че той се е случил малко след 3 часа тази нощ. Името на пострадалата е Мария Стефанова.

От МБАЛ-Бургас се свързаха с Bulgaria ON AIR. Те посочиха, че лекарят, посочен в статията не е Спешното отделение на МБАЛ-Бургас. 

Според официалната позиция на лечебното заведение дежурният лекар снощи е бил жена, а пациентка на име Мария Стефанова  не е търсила помощ при тях.

Чрез Bulgaria ON AIR от болницата още веднъж информират пациентите, че кабинетът за неотложни прегледи на Медицинския център, който се помещава в същата сграда, не е част от МБАЛ-Бургас. Той обслужва пациенти на общопрактикуващи лекари и няма връзка със Спешно отделение.

 

СПОДЕЛЯЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!! НЕКА СТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА!!! МОЯ ПРИЯТЕЛКА ПОЛУЧИ КРИЗА ОТИВАМЕ В СПЕШНИЯ ЦЕНТЪТ НА ГРАД БУРГАС ...

Публикувахте от Катерина Стефанова в 25 март 2016 г.
fallback
Още от България
fallback