Получавате криза - след 40 минути намирате лекаря пиян?

Млада жена с криза, отишла в Спешния център в Бургас, а лекарят се появил след 40 минути почерпен

26.03.2016 | 08:59 Редактор: Ирина Георгиева
Facebook, Катерина Стефанова

Катерина Стефанова, потребител във Facebook разпространи снимка из социалната мрежа, придружен с много притеснителен текст.

Според написаното, нейна приятелка е получила криза, при което са отишли в Спешния център в Бургас. Жената заплатила 25 лева въпреки че е здравно осигурена.

Още по темата

Неволите на жените обаче не спрели дотам. Въпреки че си платили за услугата - 40 минути лекар не се появил. След като дежурната сестра му се обадила, телефонът му се чул през няколко стаи. 

"При което започнах да чукам на вратата и излезе пиян, залитащ. Същият този човек, който е на снимката ... миришеше на алкохол. Подпухнал и едвам седящ на краката си ...", пише тя.

"Казаха, че сме пияни, а ние идваме от работа!!! Този човек почна да ни гони от спешния център и ще си получи заслуженото!", добавя Катерина.

В постовете под снимката, десетки потребители изказват възмущението си, а други твърдят, че са попадали в подобна ситуация с този лекар.

Официална позиция на МБАЛ-Бургас относно статията: „Получавате криза - след 40 минути намирате лекаря пиян?”

Лекарят, посочен в статията, публикувана на сайта на телевизия On Air под заглавие: „Получавате криза - след 40 минути намирате лекаря пиян?” , не е от Спешното отделение на МБАЛ-Бургас. 

Дежурният снощи е бил жена, а пациентка на име Мария Стефанова  не е търсила помощ при нас.

От болницата още веднъж информираме пациентите, че кабинетът за неотложни прегледи на Медицинския център, който се помещава в същата сграда, не е част от МБАЛ-Бургас. Той обслужва пациенти  на общопрактикуващи лекари и няма връзка със Спешно отделение.

 

 

СПОДЕЛЯЙТЕ МОЛЯ ВИ!!!! НЕКА СТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА!!! МОЯ ПРИЯТЕЛКА ПОЛУЧИ КРИЗА ОТИВАМЕ В СПЕШНИЯ ЦЕНТЪТ НА ГРАД БУРГАС ...

Публикувахте от Катерина Стефанова в 25 март 2016 г.

1
0 rate up comment rate down comment 0
maya_dimova@live.com
преди 8 години
И на мен ми се случи същата ситуация при този доктор казва се Валентин Кравченко, беше много пиян едва говореше, помолих сестрата да ми извърши нужната манипулация,защото доктора ми каза, че съм направила нервна криза, а на другия ден в частна клиника се оказа възпаление на жлъчката. Поисках да подам жалба срещу въпросния лекар, но ми бе отказано,защото директора на болницата почивал и когато бил на работа тогава съм можела да се оплача. Това е безобразие! Говорих със сестрите и те ми каза, че няма какво да направя не бил първия случай, доктора има" сериозен гръб" Сигнализирай за неуместен коментар