fallback

Екшън на бензиностанция: Пиян зареди гориво, офейка, но ...

се блъсна в бордюр и го хванаха

08.02.2016 | 16:01 Автор: Ирина Георгиева

За 72 часа е задържан великотърновски шофьор, след като пиян предизвика истински екшън на бензиностанция в града. Случката се разиграла в събота по обяд. Тогава 48-годишен мъж от Велико Търново заредил автомобила си с бензин и газ пропан бутан на обща стойност 105 лв. и понечил да си тръгне, без да плати.

Още по темата

Потеглил с мръсна газ, но за негово нещастие опита му за бягство пропаднал, след като колата му се блъснала в бордюр на бензиностанцията, съобщават от Областната дирекция на МВР.

В резултат на удара се е пробил резервоара на автомобила и е започнал теч на бензин. Служителите на обекта незабавно сигнализирали на тел.112, като на мястото били изпратени екипи на сектор "Пътна полиция" и пожарната във Велико Търново.

При проверка на шофьора е установено, че той е седнал зад волана с 1,32 промила алкохол в кръвта. Той категорично отказал да даде кръвна проба за химичен анализ.

Срещу него е започнато бързо производство за шофиране в нетрезво състояние. След доклад на материалите в прокуратурата той е привлечен като обвиняем и за измама.

Още новини четете на Dnes.bg

fallback
Още от България
fallback