Наши учени разработиха уникална закваска за кисело тесто Д-р Калина Пашова и д-р Золтан Уршев обясниха как тя се отразява на вкусовите и хранителни качества на хляба 11:15 | 04.12.2024
Тестените изделия са най-предпочитаната храна от децата Близо 69% консумират пици и сандвичи 13:55 | 21.09.2024
Непоносимост към глутен - тялото ни подсказва всячески Диария и запек, подуване на корема.... 12:02 | 15.09.2024
България е втора в света по консумация на хляб Средногодишно всеки от нас изяжда 131,1 кг 14:35 | 09.09.2024
Промени в детските кухни в името на здравословното хранене Родителите трябва да бъдат модел на подражание, каза диетологът доц. д-р Лалка Рангелова 11:27 | 14.08.2024
Специална закваска ще удължава срока на годност на хляба Тя ще може да се използва с различен тип брашно 12:52 | 09.07.2024
Протеин в брашното: В Русия вече правят xляб с ларви на тропически мухи Държи го свеж за по-дълго време 16:52 | 26.04.2024