Опашки за козунаци в София, най-предпочитаният остава натуралният Важен показател е да се къса на конци 18:36 | 03.05.2024
До 100 лв. за козунак на Великден, но българинът предпочита вкуса от миналото Крайната стойност на продукта се определя и от региона 11:57 | 16.04.2024
Броят на жертвите в град Лисичанск расте: Поне 20 души са загинали след украинската атака В разрушената сграда се е помещавала пекарна 08:10 | 04.02.2024
"Не бяха виждали четки, а нарисуваха прекрасни икони": Уроци по иконопис в джунглата на Латинска Америка Мисия "Пътешественик": Околосветската обиколка на Надежда през 80 страни и докторат в "Принстън" 10:00 | 16.11.2023
Пътят до сбъдването на 20-годишна мечта: Трънлив, но резултатът е сладък Петя Иванова не спира да прави планове: "Винаги нещата се получават, просто трябва да се мисли позитивно" 11:18 | 21.09.2023
Пухкави кроасани с масло: Французин избра България, за да развива сладкарски бизнес Доста по-лесно е да се отваря фирма тук, отколкото във Франция, казва Тома Боглен 14:30 | 07.05.2023
Козунакът не е истински, ако струва под 20 лв. за килограм и има повече от 6 съставки Поскъпването е с около 30%, посочи собственикът на пекарна Дарин Стойков 08:09 | 07.04.2023
Тестените закуски поскъпват, от бранша отричат да има спекула Яйцето за година поскъпна с 11 ст., суровините скочиха с до 30%, казва производител 09:36 | 17.01.2023