България сутрин в събота и неделя Историята на уискито и как да го консумираме правилно 11:50 | 29.09.2024
Какво работи сомелиерът и защо няма лошо вино? "Най-важното е то да пасва на вкусовете на потребителя", каза Михаил Марковски 10:40 | 24.08.2024
В кухнята на известните: Влогър готви с фолк звезди, 100 хил. го гледат "Храната е може би супер голямо удоволствие за мен", споделя Александър Николов 19:20 | 07.09.2022
Работа мечта: Кoмпания плаща $100 000 годишна заплата за ядене на бонбони Позицията е отворена за всеки, който е на поне 5 години 06:30 | 25.07.2022
Президентството отваря за граждани, вход свободен и програма във Военноисторическия музей Ще има дегустация на емблематичната войнишка боб чорба 07:16 | 06.05.2022
Шоколадът е изкушение, вдъхновение и има силата да променя човешки съдби Срещаме ви с майстор шоколатиера Станимира Георгиева 19:35 | 07.07.2021
Коронавирусът нанася сериозни поражения на дегустаторите на вино 38% от сомелиерите, заразили се с вируса, не са били в състояние да упражняват занаята си 22:51 | 11.03.2021
10:55България сутрин Борис Бонев: Пешеходната зона "Мария Луиза" няма да е със селска визия като "Витошка"