„На твое място“ ще решава житейски проблеми в ефира на Bulgaria ON AIR

Зрителите представят истории от първо лице в студиото на водещата Елена Пенчукова

03.02.2016 | 07:00 Редактор: Константина Маркова
„На твое място“ ще решава житейски проблеми в ефира на Bulgaria ON AIR

От 8 февруари „На твое място“ ще представя по една житейска история всеки делничен ден от 16,30 часа по Bulgaria ON AIR. Новото токшоу с водещ Елена Пенчукова е първото социално-психологично предаване в българския ефир, което ще помага на зрителите да преодолеят проблемите си с помощта на експерти и да подобрят качеството си на живот.

Предаването ще проследи често срещани психологически проблеми и ситуации от реалния живот, засягащи много хора, а най-добрите психолози, психотерапевти и психиатри ще анализират различните гледни точки в студиото.

Новото лице на Bulgaria ON AIR Ели Пенчукова ще включва всеки ден по един зрител, който ще споделя своя случай синтезирано в рамките на 2 минути. След това водещата ще провокира дискусия по темата с утвърдени специалисти в областта и известни личности, които са преживели същото, но са се справили с проблема.

Освен това ще представя и интервюта с компетентното мнение и на специалисти в най-различни сфери от образованието, медицината, правото, в зависимост от проблема на зрителя.  

В „На твое място“ ще се разглеждат теми за взаимоотношенията в семейството, психологически травми, страхове, зависимости, хранителни разстройства и други проблеми, с които се сблъсква голяма част от обществото. 

Специалистите ще помагат на хората да намерят своя път, да разберат емоциите си, реакциите си и да си обяснят нещата, които им се случват или защо ги пропускат.

Неслучайно Ели Пенчукова е лицето на "На твое място". Тя трупа телевизионен опит в продължение на 11 г. Била е сценарист и редактор на седмичното предаване „В неделя с...“ по БНТ 1, работила е като автор и водещ на младежкото токшоу „На улицата“, всекидневното предаване „По женски“, както и на проекта със социален акцент „Откровено с Ели“ (bbt). Освен това Пенчукова е автор, сценарист, редактор, организатор и водещ на консултативното предаване с широк спектър социални теми „Срещи в огледалото” по ТВ+.

Елена завършва магистратура по семейна психотерапия и консултиране и специализира хипноза и хипнотерапия, както и позитивна фамилна терапия. 

За Елена от голямо значение е да помага и да бъде полезна на хората. Това е не просто поводът, а и причината да избере професията психолог и психотерапевт.

„Професия, която е хуманна и вследствие на това не уморява, а тъкмо обратното - вдъхновява. За съжаление много хора нямат финансовата възможност да посещават психотерапевт“, казва Елена и добавя, че именно за тези хора ще работи екипът на психологическото предаване „На твое място”.

 

 


2
0 rate up comment rate down comment 0
iliavrabchev@abv.bg
преди 8 години
Гледах днес предаването - На твое място . Пълен провал. Как може днес - в 21 век да се казва от едно недоразумение - психолог Сигнализирай за неуместен коментар
1
0 rate up comment rate down comment 0
iliavrabchev@abv.bg
преди 8 години
Гледах днес предаването - На твое място . Пълен провал. Как може днес - в 21 век да се казва от едно недоразумение - психолог Сигнализирай за неуместен коментар