Топ събеседници коментират важните икономически теми на старта на Bloomberg TV Bulgaria

Новият канал стартира на 19 октомври 2015

18.10.2015 | 12:50
Топ събеседници коментират важните икономически теми на старта на Bloomberg TV Bulgaria

Всеки зрител на територията на България може да следи програмата на телевизията по всяко време на www.bloombergtv.bg

Програмата на новия икономически канал Bloomberg TV Bulgaria започва в понеделник, 19 октомври 2015, в 07.00 часа с предаването „Бизнес старт“ с Иван Нончев и Ганиела Ангелова.

Събеседници по най-важните теми и събития от икономиката и пазарите в България и по света ще бъдат зам.-министър Томислав Дончев, председателят на Асоциацията на търговските банки Петър Андронов, зам.-председателят на Народното събрание Димитър Главчев, продуцентът на Bloomberg TV за България Джеф Грийн и изпълнителният директор на Bloomberg TV Bulgaria Георги Бисерински.

В обедния блок от 12.00 часа „В развитие“ с Вероника Денизова и Делян Петришки с коментари ще се включат Васил Симов, изпълнителен директор на Българската стокова борса, както и представители на инвестиционния посредник „Елана” и „Сирма груп“.

През деня в програмата на Bloomberg TV Bulgaria ще се включат още министърът на икономиката Божидар Лукарски, зам.-министър председателят Меглена Кунева, министърът на туризма Николина Ангелкова, както и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

В първото издание на всекидневното предаване Investbook с Дориана Ранкова от 20.00 часа ще гостуват Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и председателят на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев.

„Светът е бизнес“ с Ивайло Лаков започва точно в 20.30 часа с обзор на икономическите новини от деня. Сред гостите на водещия са председателят на СЕМ Георги Лозанов, както и бившият финансов министър Милен Велчев.

Във всекидневната програма ще има редовни включвания на екипите на Bloomberg TV пряко от Ню Йорк, Хонконг, Лондон, Истанбул, Франкфурт и др., както и от всички кореспондентски пунктове на медийния гигант по света. Те ще съдържат пазарни анализи, както и разширени коментари по макроикономически теми.

Важна част от програмата на Bloomberg TV Bulgaria са и предаванията през уикенда Клуб Investor с Ивайло Лаков, Invest/Or? със Свилен Колев и Boom & Bust с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров.