Нестандартни кандидат-кметове

В битката за кметски постове влизат певица, победителят от първи сезон на Big Brother и "индианец"

20.09.2015 | 13:51 Редактор: Ирина Георгиева
Нестандартни кандидат-кметове

В битката за кметски постове влизат "разнообразни" кандидати. Избирателите ще могат да гласуват за певица, победителят от първи сезон на Big Brother и "индианец", съобщи Нова телевизия.

Победителят от първи сезон на Big Brother Здравко Василев смята, че може да полезен със знанията и уменията си като кмет на Приморско. Това е вторият му опит да влезе във власта - първият беше през 2007г.

"Обичам предизвикателствата, обичам си родния град. Приморско има огромен потенциал, който не е оползотворен, мисля, че мога да бъда полезен със своите знания, умения, желание за работа." - заяви Василев. 

За кметския стол в Приморско до момента са известни общо пет кандидатури - освен тази на Здравко Василев - ЗС "Александър Стамболийски", отново силите си ще пробва настоящият кмет Димитър Германов, издигнат от ГЕРБ, на бившия градоначалник Димитър Димитров, на Стоян Диханов - НФСБ и на Лиляна Димова - БСП

Певицата София Георгиева, известна с песента си "Син талисман"  ще се опита да спечели сърцата на съгражданите си в Перник. Зад нея застава "Глас народен" на Светльо Витков.

Георгиева заяви, че се е доказала като обществено ангажирана личност.

"Аз съм от Перник, живея тук, познавам проблемите на Перник. " - смята Георгиева.

Докато за кмет на столицата се кандидатира и Николай Гацев, който се появи с индиански пера на празника на града.