Да правиш бизнес по испански в България

27.12.2014 | 13:17 Редактор:
Да правиш бизнес по испански в България
Да правиш бизнес по испански в България

В навечерието на новата 2015 ръководителите на две влиятелни испански компании, които от дълги години работят в България, бяха удостоени с Офицерски кръст на Ордена за граждански заслуги.

Високото отличие от името на крал Фелипе VI връчи посланикът на Мадрид у нас Хосе Луис Тапия.

Единствен екипът на България Oн Eр успя да интервюира двамата предприемачи.

Вижте какво споделиха те пред международния редактор и водещ Мартина Ганчева:

 


1
0 rate up comment rate down comment 0
Pitashtia
преди 9 години
Не е този правилният път на развитие на българското земеделие. 1 Земята е ресурс и концентрацията на собствеността не трябва да се допуска ,както и раздробяването, което в момента е големият проблем. 2 Земеделската земя трябва да се притежава само от физически лица ,защото в противен случай става обект на спекулации и концентрация. 3 Таванът трябва да е съобразен с размерите на една зърнопроизводителна семейна ферма. 4. Рентата до определен размер не трябва да се облага, да речем 300дк, а над този размер като всеки друг доход. 5 Количеството обработвана земя от едно физическо или юридическо лице не трябва да надхвърля десетократният размер на тавана . 6 Субсидиите трябва да са за произведена продукция и също да имат таван. 7 Енергийно независимите ферми, които произвеждат биологична продукция да не плащат данъци за обработваната земя, която е собствена и да получават за продукцията си по-високи субсидии. Правото да получават субсидии да имат само фермери ,които имат съответното образование и квалификация за биологичен земеделец, независимо дали произвеждат чиста храна или карат по мързеливият начин. Сигнализирай за неуместен коментар