Денят ON AIR

Всеки делник от 19:15 часа
още

Корман Исмаилов: Диалогът между партиите в управлението не е достатъчен

Корман Исмаилов – председател на Народна партия „Свобода и достойнство“, част от Реформаторския блок - за радикалния ислям и политическата обстановка у нас

12.01.2015 | 21:07 Редактор: Весела Гиздева
Корман Исмаилов: Диалогът между партиите в управлението не е достатъчен

Диалогът между партиите в управлението не е достатъчен, каза Корман Исмаилов в предаването Денят он ер с Веселин Дремджиев на 11 януари 2015.

Единственото лекарството срещу радикалния ислям е недопускането на страха да контролира хората, защото именно страхът може да прерасне в омраза. Това каза председателят на Народна партия „Свобода и достойнство“ Корман Исмаилов. Той се въздържа от коментар дали принципно окарикатуряването на религиозни пророци е морално правилно или не.

Исмаилов коментира и политическата обстановка в страната. По думите му ДПС е партия на властта и не спира да търси мостове към нея - непрестанно използва задкулисни икономически лостове само и само да бъде във властта. Реформаторският блок обаче нямало да допусне това да се случи.

Относно пенсионната реформа председателят на Народна партия „Свобода и достойнство" е на мнение, че икономическите ефекти не са добре обмислени и тепърва ще трябва да се правят редица промени.

Според Корман Исмаилов има недостатъчен диалог между партиите в управлението.