Снегът предизвика катастрофи в цялата страна

Джип вися над пропаст

03.01.2016 | 15:34 Редактор: Ива Григорова
Снегът предизвика катастрофи в цялата страна

Джип вися над пропаст на 3 януари край село Дагоново и Якоруда. Инцидентът e станал около 14 ч. В автомобила са пътували трима души, които не са пострадали.

На място са изпратени служители на пожарната, които са успели да извадят хората без проблеми от автомобила. 

Обърнат тежкотоварен камион затрудни преминаването на превозни средства в района преди Ботевград, съобщи Агенция Фокус.

Времето и снеговалежите предизвикаха транспортни проблеми в цялата страна. 

Заради катастрофа временно е ограничено движението в една лента по пътя между Монтана и Ботевград, в района на с. Новачене, съобщиха от Агенцията "Пътна инфраструктура".

Трафикът се осъществява двупосочно в свободното платно и се регулира от "Пътна полиция". Временно е затруднено движението през Ришкия проход.

По-рано днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова коментира на брифинг, че "в момента движението по автомагистралите се осъществява без проблеми".

Джип и лек автомобил катастрофираха на 186-ти км. на магистрала "Тракия". При инцидента няма пострадали хора. Джипът е със сериозни материални щети. 

Преди Чирпан има аварирал ТИР в посока София, а на 190-ти км. има обърната кола. 

Двама души са пострадали при катастрофата между лек и лекотоварен автомобил в района на старозагорското село Бял Извор. Единият от пострадалите е жена, пътувала в лекия автомобил. Няма опасност за живота й. Другият пострадал е мъж, откаран в болница в Стара Загора, също без опасност за живота. 

Служители на МВР са на мястото на инцидента. Движението е леко затруднено, но пътят е отворен за преминаване на автомобилите. 

По-рано в неделя 45-годишен мъж загина в катастрофа до град Бяла, Русенско.