На 2 февруари в „Резултат“ ще видите:

Собственикът на Левски Тодор Батков внесе яснота по горещите теми на „Герена”.

01.02.2014 | 17:30
На 2 февруари в „Резултат“ ще видите:

Собственикът на Левски Тодор Батков внесе яснота по горещите теми на „Герена” в навечерието на 100-годишния юбилей на сините. Адвокатът увери, че клубът временно се е стабилизирал финансово и няма да има проблеми с лиценза. Владимир Гаджев ще носи синия екип и през пролетта, а Батков отказа да приеме оставката на Иво Тонев

Напрежение във федерацията по гребане! Част от най- добрите ни състезатели отказаха да работят с новия старши треньор на националния отбор Данаил Йорданов. Георги Божилов, Ромео Ангелов и Луиза-Мария Русинова поискаха обратно Свилен Нейков за техен треньор.
 
Броени дни остават до старта на Зимните олимпийски игри в Сочи. Първата и най- голяма група родни олимпийци се отправя към руския черноморски курорт тази неделя. Има ли предстартова треска в българския лагер и какви мерки са взети за сигурността на делегацията ни, разказва генералният секретар на БОК – Белчо Горанов.

И докато групата ни с олимпийски състезатели се подготвя трескаво за Игрите в Сочи, България за поредна година няма да има представители на този форум в хокея на лед. Страната ни е участвала с хокеен отбор само веднъж – през далечната 1976 година. В Резултат ще ви покажем усилията на един столичен клуб да развива този спорт въпреки трудностите.

Тези и още теми очаквайте в спортното предаване „Резултат“ в неделя от 11 часа в ефира на телевизия и радио България он ер.