В „Резултат“ на 26 януари очаквайте

Най-интересното от участието на Григор Димитров в Големия шлем.

24.01.2014 | 19:32
В „Резултат“ на 26 януари очаквайте

Тази седмица в предаването "Резултат" ще ви покажем всичко най-интересно около историческото класиране на Григор Димитров в турнир от Големия шлем. Силното представяне на българина в Австралия завърши с драматична загуба от световния номер 1 Рафаел Надал, но ракета Номер едно у нас доказа, че го очаква звездно бъдеще.

И още от света на тениса - стана ясен съставът за националния отбор за „Дейвис къп” за мачовете с Финландия следващия уикенд. Тодор Енев за първи път влиза в ролята на капитан като бившият тенисист коментира и представянето на Григор Димитров пред камерата на "Резултат".

Тази седмица напрежението в художествената ни гимнастика ескалира. Първо световната шампионка Симона Пейчева обвини федерацията в тенденциозно отношение към нея и треньорката й Мариета Дукова, а след това Силвия Митева се оплака от дейността на родната централа.  В предаването ще видите и отговора на Илияна Раева.

17 спортисти ще представят България на 22-рите Зимни олимпийски игри в Сочи от 7 до 23 февруари. Страната ни получи допълнителна квота за сноубордиста Радослав Янков. Изборът за знаменосец на церемонията по откриването предстои- вариантите са Владимир Зографски или Красимир Анев.

И още ЦСКА замина за втория си подготвителен лагер в Турция, а Левски с първа контрола срещу „Черноморец”. Очаквайте мнения на футболисти и треньори от двата гранда.

Тези и още горещи спортни теми, гледайте в „Резултат” – тази неделя. Започваме точно в 11. Не ни пропускайте!