Какво ще видите в предаването "Резултат" тази неделя

Вариант ли е Валери Божинов за атаката на Левски?

04.01.2014 | 17:45
Какво ще видите в предаването

В първото издание на "Резултат" за 2014 година ще ви покажем специално интервю със старши треньора на Левски – Антони Здравков. В откровен разговор пред нашия екип Здравков споделя за трудностите и радостите да си начело на "сините", за амбициите за спечелване на трофей по повод 100-годишния юбилей, както и каква се очертава да бъде зимната селекция на тима - вариант ли е Валери Божинов за атаката на Левски?

Ще ви срещнем също и с най-големия талант в родния футбол – Стефан Велков. Футболистът на Славия демонстрира завидна класа на терена през изминалата година, а слуховете вече го изпращат в Манчестър Юнайтед. Каква е истината за евентуалния трансфер на младока – ще разберете в "Резултат".

И още президентът на Българската тенис федерация – Стефан Цветков, говори за развитието на този спорт у нас, за успехите на Григор Димитров и изграждането на нови звезди в родния тенис. 

Пред камерата на предаването ще застане и Ия Монова - сребърен медалист от световното първенство по карате киокушин за подрастващи. Какво може да накара едно момиче да тренира и да се състезава в един твърд спорт като каратето – ще разберете в "Резултат" тази неделя, точно в 11! Не ни пропускайте!