В предаването "Резултат" тази седмица ще ви покажем:

Отзивите от най-интересните сблъсъци от 21-я кръг на А-футболната ни група – Лудогорец – Левски и Славия – Литекс.

06.12.2013 | 11:31
В предаването

В спортното предаване на Bulgaria On Air в неделя от 11 часа ще може да видите отзиви след най-интересните срещи от 21-я кръг на А-футболната ни група – „Лудогорец“ -„Левски“ и „Славия“-“Литекс“.

Очаквайте още пълния жребий за Световното първенство в Бразилия през 2014 година. Ще станем ли свидетели на мега-сблъсъци още в стартовата фаза на турнира? Вижте още и разпределението в групите.

В предаването ще видите и избраните за номер едно в  българската борба за 2013 година Иво Ангелов и Армен Назарян. Ангелов триумфира в класацията на родната федерация, след като спечели световната и европейската титла в категория до 60 килограма в класическия стил. Заслужено неговият личен наставник и селекционер на националния отбор Армен Назарян бе избран за номер едно при треньорите.

Фенове на „Левски“ организираха за втора поредна година боксов турнир в София. Столичната зала „Триадица“ събра фракции на „Левски“ от цялата страна, като тази година събитието бе посветено и на 100-годишнината от основаването на синия клуб. Организатор на турнира е боксов клуб "Левски София Запад", а „Резултат“ научи любопитна подробност- че негов председател е адвокат Демира Дичева. Пред камерата на предаването тя сподели подробности за себе си и за боксовия клуб.

Тези и още интересни теми от света на спорта ще може да видите в „Резултат“ тази неделя от 11.00 по телевизия Bulgaria On Air.