fallback

В предаването „Резултат“ на 1 декември ще видите

Най-интересните отзиви след мача на „Лудогорец“ и ПСВ-Айндховен“.

29.11.2013 | 16:11

Тази неделя в спортното предаване „Резултат“ ще видите най-интересните коментари след поредната победа на шампиона на България по футбол в „Лига Европа“.

Шампионът на България победи с 2:0 холандския гранд ПСВ-Айндховен и по този начин събра 13 точки в актива си и кръг преди края на мачовете от груповата фаза на турнира си осигури първото място в групата. Роман Безяк даде преднина за българския отбор в 38-а минута. Отново словенецът бе точен в 79-а минута за крайното 2:0. Очаквайте всички най-интересни отзиви след двубоя на стадион националния „Васил Левски“.

В предаването ще видите още коментари след най-интересните сблъсъци от 19-я кръг на родната А-футболна група-  Черно море-Левски и ЦСКА-Локомотив-София.

В предаването тази неделя ще видите още репортаж за невероятния успех на българина Марко Косев на световното първенство по самбо в Санкт Петербург. След двугодишно отсъствие Косев спечели за четвърти път световната титла в категория до 57 килограма в бойното самбо. Мисли ли световният шампион да се състезава в свободните боеве и каква е топлата връзка между самбото и художествената гимнастика вижте в интервюто на Николета Маданска с Марко Косев.Бъдете с телевизия и радио Bulgaria On Air тази неделя от 11 часа.

fallback
Още от Предавания
fallback