fallback

Тази неделя в „Резултат“ по телевизия и радио Bulgaria On Air очаквайте

Първи реакции и коментари след Вечното дерби ЦСКА- Левски.

19.10.2013 | 12:38

Грандиозен ремонт ще бъде направен на стадион „Българска армия“. ЦСКА планира капацитетът на съоръжението да бъде увеличен до 34 хиляди седящи места, а 90 % от трибуните да са покрити. Повече по темата от председателя на сдружението „ ЦСКА Завинаги“  Александър Чакмаков.

Българският национален отбор по футбол завърши световните квалификации със загуба от Чехия и за пети пореден път ще пропусне голямо първенство. Остава ли Любослав Пенев национален селекционер и какви бяха реакциите в българския лагер?

Отново сме четвърти във волейбола. Успех или прокоба? На първото в историята Световно първенство за младежи до 23 години в Бразилия, воденият от Драган Иванов тим загуби от Русия в малкия финал и се размина с медалите.

Петима българи ще участват на Световното първенство по вдигане на тежести в Полша. На голям форум, след 4-годишно прекъсване заради употреба на допинг, ще се изяви Демир Демирев. Дни преди старта на състезанието треньорът Иван Иванов и генералният секретар на Федерацията Борислав Гидиков разкриват своите очаквания.

Този уикенд у нас стартира баскетболното първенство при мъжете и жените.  От този сезон двете лиги имат нов генерален мениджър. Това е Иван Ценов, който през последните четири години бе заместник-министър на спорта. Пред камерата на „Резултат“ Ценов говори за промените, който се предвиждат в лигите, за бъдещата работа с клубовете и за маркетинговите стратегии, които Федерацията вече ще изисква от родните клубове, за да се увеличи интереса към българския баскетбол.

Тези и още теми- очаквайте в „Резултат“ тази неделя от 11 часа по телевизия и радио Bulgaria On Air.

fallback
Още от Предавания
fallback