На 13 октомври в "Резултат" ще видите

Очкавайте подробности около скандала в "Левски", както и от Световното по киокушин.

11.10.2013 | 14:20
На 13 октомври в

В предаването "Резултат" тази седмица ще ви покажем за грандиозния скандал, който избухна на стадион "Георги Аспарухов". Невиждани до сега сцени лепнаха поредното петно върху "Левски" и българския футбол. Фенове на "сините" съблякоха гол до кръста и изгониха от залата за пресконференции Ивайло Петев при официалното му представяне като старши треньор на отбора.

Последва дъжд от оставки – на спортно-техническия директор Наско Сираков и на председателя на Управителния съвет Иво Тонев. Очаквано Ивайло Петев се отказа от горещия пост на старши треньор в клуба, а конфликтът между собственика на "Левски" Тодор Батков и Сираков се изостри! 

Очаквайте и първото Световно първенство по карате киокушин в България, което се проведе в зала "Арена Армеец" и премина под мотото „Време е да се обединим“.Под непрестанната подкрепа на публиката и със своята всеотдайност родните състезатели демонстрираха за пореден път силата на българското карате киокушин.

Две световни титли! Със злато се окичиха Александра Маринова в категория над 70 килограма, Стилиан Петров триумфира като световен шампион при мъжете до 70 килограма!

Българските каратеки спечелиха още три сребърни и 7 бронзови медала.

Не пропускайте тези и други теми от света на спорта в Резултат тази неделя – точно в 11!