Тази неделя в „Резултат“ ще видите

Националният отбор на България по художествена гимнастика замина за Киев, където ще участва на Световното първенство.

23.08.2013 | 15:18
Тази неделя в „Резултат“ ще видите

Тази седмица в предаването „Резултат“ по телевизия и радио Bulgaria On Air, гледайте мнения и коментари след загубата на Лудогорец от Базел в първия плейоф от Шампионската лига. Първенецът на страната ни се отдалечи от мечтата си за участие в най-комерсиалния клубен турнир след 2:4 у дома от швейцарския съперник.

Имаше период от мача, в който играхме добре и имахме своите положения. От една страна е малшанс, от друга обаче играем с един много рутиниран отбор, който всяка грешка я наказва. Така че трябва да бъде реалисти“, заяви след мача собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Националният отбор на България по художествена гимнастика замина за Киев, където ще участва на Световното първенство. Шампионатът на планетата е от 28-ми август до 1-ви септември. Специално за „Резултат“ президентът на федерацията Илиана Раева говори за последните изяви на гимнастичките ни, както и за поставените цели на предстоящото състезание от най-висок ранг.

И още какви, ще бъдат пълните етапи на тазгодишното издание на Колоездачната обиколка на България. Състезанието започва на 1 Септември, а патрон отново ще бъде президентът на Републиката Росен Плевнелиев.  Ще посветим време също на бокса, и плажния тенис.

Започваме в неделя, точно в 11:00 часа – по телевизия и радио Bulgaria On Air! 60 минути само за спорт, не ни пропускайте!