fallback

Тази седмица в „Резултат” ще видите

В специално интервю за предаването Христо Порточанов призова прокуратурата да се самосезира за съмнения за корупция от страна на президента на БФС Борислав Михайлов.

16.08.2013 | 19:16

Тази седмица в предаването „Резултат“ ще ви покажем последните събития около футболен клуб „Левски”. Чистката на „Герена“ вече започна като първите потърпевши са Жоао Силва, Дъстли Мюлдер, Кристовао Рамос и Рамон Лопес, които вече не са част от тима.

И още Стефан Генов в откровен разговор за предизвикателството „Локомотив-София”, за състоянието на българския футбол, за успехите и трудностите в треньорската кариера.

В специално интервю за „Резултат“ Христо Порточанов призова прокуратурата да се самосезира за съмнения за корупция от страна на президента на БФС Борислав Михайлов, както и той да бъде подложен на детектор на лъжата заради съмнения за уреждане на мачове и присвояване на пари от телевизионни права.

В темите извън футбола ще видите кой е съперникът на националния ни отбор по баскетбол в полуфиналите на допълнителните квалификации за „Евробаскет 2015”. Отборът на Константин Папазов стигна до тази фаза след трудна победа с 81:79 точки при гостуването на Исландия и така зае първото място в група А с 3 победи и една загуба.  В същото време волейболните национали водят усърдна подготовка за предстоящото Европейско първенство в Полша и Дания през септември.

В какво настроение се завърнаха лекоатлетите ни в България след участието им на Световното първенство в Москва. И ще остане ли борбата в олимпийската програма? Само пред камерата на „Резултат“  директорът на TSE Consulting – Ларс Педерсен, разкрива стратегиите за реформирането на този спорт три седмици преди МОК да вземе окончателно решение на сесията си в Буенос Айрес дали борбата да запази мястото си в олимпийското семейство.

Началото е в 11 в неделя по телевизия и радио Bulgaria On Air.

fallback
Още от Предавания
fallback