На 11 август в „Резултат“ ще видите

Очаквайте разговори с изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров и с една от големите ни надежди – Ваня Стамболова.

09.08.2013 | 16:00
На 11 август в „Резултат“ ще видите

Родните футболни евроучастници продължиха със страхотното си представяне и през тази седмица. „Лудогорец“ триумфира с 1:0 като гост на „Партизан“ на стадион „Юна“ в Белград в мача-реванш от третия квалификационен кръг на Шампионската лига. По този начин с общ резултат 3:1 разградчани се класираха за плейофния кръг на турнира. „Лудогорец“ си гарантира минимум участие в груповата фаза на Лига Европа, а ако победи следващия си съперник – швейцарския „Базел“, българският шампион ще играе в групите на Шампионската лига.

„Ботев Пловдив“ напусна европейските клубни турнири без загуба, след като завърши 0:0 с „Щутгарт“ в мач-реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Преди седмица двата отбора отново регистрираха равенство на стадион „Лазур“ в Бургас - 1:1, но голът, който тогава отбелязаха футболистите на Бруно Лабадия на чужд терен се оказа твърде ценен и ги прати напред. Верните привърженици на „канарчетата“ организираха грандиозно посрещане на своите любимци.
 
Дългоочакваната сделка за ЦСКА е факт! Краят на ерата „Титан“ в ЦСКА настъпи, след като беше подписан окончателният договор за продажбата на клуба на фирма „Лира Инвестмънт“. Зад компанията стои Александър Томов, който твърди, че акциите просто ще бъдат съхранявани там до продажбата им на борсата. Срещнахме се с едно от лицата на промяната в ЦСКА – изпълнителният директор на клуба Александър Тодоров, който говори специално пред камерата на Bulgaria On Air.
 
Най-добрите атлети на планетата се събират за 14-ти път за най-голямото спортно събитие за годината - Световното първенство по лека атлетика. Москва приема близо две хиляди представители на 205 страни, които ще си разпределят 47 комплекта медали. В големия световен фестивал ще стартират и девет български атлети. Ще ви срещнем с една от големите ни надежди – Ваня Стамболова, която ще бяга на 400 метра с препятствия.
 
Плажният тенис продължава да набира все по-широка популярност.  През седмицата на покрива на мол „Сердика“ се проведе поредният демонстративен турнир, в които освен звезди на спорта и изкуството у нас, се включиха и всички желаещи да опитат играта в пясъка.
 
Не ни пропускайте, стартираме в неделя, точно в 11 часа по Bulgaria On Air!