Тази седмица в предаването „Резултат“ очаквайте

Какви са надеждите на „Лудогорец“ и „Ботев, Пловдив“ за „Лига Европа“?

26.07.2013 | 16:12
Тази седмица в предаването „Резултат“ очаквайте

Тази седмица в предаването „Резултат“ очаквайте мнения и коментари след участието на волейболните национали във финалите на Световната лига. Момчетата на Камило Плачи изпуснаха бронзовите медали, но пък за пореден път доказаха класа и се наредиха сред световните сили в този спорт!

„Лудогорец“ и „Ботев,Пловдив“ продължават европохода си с надежди и мечти за нови успехи. „Лудогорец“ отстрани „Слован,Братисла“ след победа с 3:0 в реванша и в третия кръг на Шампионската лига ще се изправи срещу сръбския гранд Партизан.
 
„Следващата ми мечта е да отстраним Партизан!“ – пожела си собственикът на шампиона Кирил Домусчиев.
 
Ботев надви с 2:0 босненския „Зрински-Мостар“ и вече е в третия квалификационен кръг на „Лига Европа“. Там „канарите“ срещат Щутгарт.

В Левски официално представиха новия си треньор - Славиша Йоканиович. Какви промени ще направи в отбора сърбинът и какъв апел отправи към феновете?

В минутите извън футбола ще ви покажем още как върви подготовката на националния отбор по баскетбол за предстоящите квалификации за „Евробаскет“.

Тези и още теми гледайте тази неделя в предаването „Резултат“ по телевизия Bulgaria ON AIR. Началото е започваме точно в 11!