fallback

В спортно предаване „Резултат“ на 21 април от 11 часа ще видите

„Локомотив София“ ще играе мачове на собствения си стадион. Художествената гимнастика се готви участие на втора Световна купа.

19.04.2013 | 15:25
  • Три години бяха необходими на „Локомотив Сoфия“ да се завърне на собствения си стадион за мачовете от „А“ футболната ни група. Съоръжението получи официално лиценз след повторната инспекция на Общинската комисия, след като и последните детайли от единадесетте препоръки на инспектиращите бяха завършени в срок.
  • Националният ансамбъл по художествена гимнастика се готви за участие на втора Световна купа тази година. Надпреварата в Песаро, Италия, е идната седмица, а в началото на месец май момичетата на Ина Ананиева обещават да вдигнат на крака и родната публика в „Арена Армеец“. Каква е обстановката в столичната зала „Раковски“ след като управителният съвет на Федерацията по художествена гимнастика освободи от ансамбъла Катрин Велкова и Елена Тодорова? Кои са заместничките на двете грации в състава и какви са амбициите на треньора Ина Ананиева, която наследи на поста Илиана Раева?
  • Родното колоездене отново е разяждано от конфликти. Пререканията между ръководните кадри в спорта заемат повече място в медиите от резултатите и постиженията.

Тези и още теми гледайте тази неделя в “Резултат“ по телевизия Bulgaria ON AIR.

fallback
Още от Предавания
fallback