В спортното предаване "Резултат" на 24 февруари очаквайте

Руският отбор „Амкар Перм“ пристигна в Поморие за лагер и контроли.

22.02.2013 | 17:01
В спортното предаване
  • Българските футболни отбори приключиха зимната си подготовка. Докато родните отбори се прибираха от турски и кипърски курорти, у нас пристигна руския „Амкар Перм“ за лагер и контроли. В Поморие, българите в редиците на Амкар - Захари Сираков и Георги Пеев обявиха, че ще завършат футболната си кариера в Перм. Още за подготовката на руския елитен тим и за българите -  Пеев, Сираков и Благой Георгиев, очаквайте тази неделя в „Резултат“.
  • Тази седмица ще видите още продължение по горещата тема с изваждането на борбата от олимпийската програма. Президентът на българската федерация Валентин Йорданов изрази своя протест срещу решението на МОК като обяви, че връща златния си медал от Игрите в "Атланта 1996“. Седемкратният световен и европейски шампион в свободния стил издигна кандидатурата на Цено Ценов за президент на Международната федерация по борба след оставката на Рафаел Мартинети на извънредния Изпълком на централата на остров Пукет. Преди броени дни Ценов се завърна от Тайланд. Пред „Резултат“ той разказва какви спешни мерки и решения за спасението на борбата бяха взети в Пукет.
  • Столична община все още не е избрала наемател за плувния комплекс "Спартак". Драмата продължава вече близо две години, а настоящите ръководители на съоръжението от Обединени спортни клубове "Левски" заплашиха със затваряне на басейна.

Тези и още теми очаквайте тази неделя от 11 часа в предаването „Резултат“ по телевизия и радио Bulgaria ON AIR.