Тази неделя в Boom&Bust ще видите

Интервю с Роджър Хигинсън, ръководител на европейския и международен отдел в Министерството на културата, медиите и спорта на Великобритания.

19.07.2013 | 14:46
Тази неделя в Boom&Bust ще видите
Тази неделя в Boom&Bust ще видите

 

Тази неделя в първа част на Boom&Bust ще бъдем по-изискани от всякога! Тема на предаването е как и колко пари печели имиджа. Кралското бебе е едно от най-очакваните събития не само във Великобритания, но и по цял свят. С Аспарух Йорданов ще коментираме маркетинговите стратегии и разбира се, финансовият резултат от рекламата. Очаквайте и интервю с Роджър Хигинсън, ръководител на европейския и международен отдел в Министерството на културата, медиите и спорта на Великобритания.

Във втората част на предаването ще направим плавен преход към основната ни тема - силата на положителното мислене в бизнеса. За мениджмънта, необходимите лидерски качества и други основни акценти в бизнес управлението, ще говорим със Соня Карабельова, Мирослав Запорожанов, както и Антон Ценов. Специално за Boom&Bust интервю даде Джейн Фълър, директор на Центъра за изследване на финансовите иновации във Великобритания и бивш финансов редактор в Financial Times. Започваме точно в 16.30!