Най- скъпите козметични продукти в света

21.12.2011 | 12:23
Най- скъпите козметични продукти  в света
Най- скъпите козметични продукти в света

Червило за 78 000 лв. - Червило за 78 хиляди лева на луксозната френска марка Герлен, със сигурност приковава вниманието . От компанията създават червилото Кис Кис. То представлява 110 грама стик,  от 18-каратово злато и 199 диаманта. По думите на създателите KissKiss Gold and Diamonds lipstick е червилото на разкоша предназначено само за най-богати хора. Можем да им вярваме.

Лак за нокти за 90 000 лв. - Ако смесите лак за нокти и прах от платина ще получите най-скъпия лак за нокти в целия свят. От Essie Cosmetics произвеждат едва няколко такива шишенца в света. И се отказват. Въпреки това обаче те остават фирмата, която произвежда най-скъпия лак за нокти в света. Нормалната цена на техния лак за нокти е около 350-400лв.

Парфюм за 280 000 лв. - Рекордната цена на парфюма Imperial Majesty се дължи на уникалното му ухание и на още по уникалния му дизайн. Скоро парфюмът влезе в Книгата с рекорди на Гинес."Imperial Majesty" е част от серията "No. 1 for Women" на легендарния британския дизайнер Клайв Крисчън, в момента номер 1 в света на дизайна и луксозния интериор. Кристалният флакон на фирмата "Baccarat" е инкрустиран с диаманти и има орнаменти от 18-каратово злато. Естествено, за да се закупи ще трябва предварителна поръчка.

ОБРАТНО