fallback

Най-скъпите коктейли

08.11.2011 | 09:48

The Flawless - сервира се само в луксозния nightclub Movida, намиращ се в Лондон. Елексирът се приготвя от изключителни съставки сред които са: коняк Louis XII коняк , половин бутилка шампанско Cristal Rose, кафява захар, и Angostura битер. В питието за $70 000 присъстват 24 каратови златни люспи, които са напълно годни за консумация. Ако решите да си поръчате безумно скъпият коктейл, той ще дойде заедно с 11-каратов пръстен от бяло злато.

The Dazzle - коктейл, който може да бъде поръчан в Harvey Nichols Department Store, Англия. Питието е оценето на $50 000. Съставките на напитката са ягодов ликьор, личи ликьор и шампанско розе. Уловката тук е, че ще Ви бъде поднесен 18-каратов пръстен с розов камък и диаманти. Има далеч по-романтични места, където може да предложите брак на любимата си, но при вида на това съкровище, едва ли би Ви отхвърлила.

The Diamond is Forever Martini - Тази напитка се предлага в Ritz-Carlton, Токио. Коктейлът е смесица от водка и лимонов сок, но това което я превръща в луксозна е диамантът на дъното на чашата. Цената на питието е $18 000

обратно

fallback
Още от Предавания
fallback