В Сутрешния блок на 7 февруари ще видите

Как БДЖ се справя с конкурентните превозвачи и кога ще бъдат закупени нови вагони?

06.02.2014 | 15:16
В Сутрешния блок на 7 февруари ще видите
В Сутрешния блок на 7 февруари ще видите

Как върви изплащането на кредита на БДЖ и какъв е планът за погасяването му, след срещата с кредиторите във Виена? Какви са резултатите на холдинга за изминалата година и очакванията за тази? Как БДЖ се справя с конкурентните превозвачи и кога ще бъдат закупени нови вагони? Отговор на всички тези въпроси ще потърсим от Християн Кръстев, изпълнителен директор на БДЖ точно в 8.

Как трябва да се развива Сочи след Олимпийските  игри и какви са очакванията на експертите в бранша? Какви бяха грешките при организацията и как те ще отразят на имиджа на олимпийското селце? Какво ще спечели страната ни от това, че метална конструкция на кулата за олимпийския огън е изградена от българска фирма? За всичко това ще говорим точно в 9 с доц Лозан Митев от Националната спортна академия и експерта и журналист Краси Панов.

Как се интегрират в обществото децата от институциите? В какво е добра българската политика и къде са пропуските? Получават ли тези деца възможност за развитие, след напускане на социалните домове и по какви пътища тръгват? Какви са практиките и добрите примери в Европа и какво може да научи България от тях? Коментар по тези теми очаквайте точно в 10 от Николай Златев от Фондация за социална промяна и експертът от Великобритания Крис Моулд .