fallback

На 10 април в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR ще видите

Какво се случва на факторинг пазара?

10.04.2013 | 16:21
  • Какво е състоянието на транспортния бранш у нас? Какви загуби на превозвачите причини инцидентът с пътната настилка на Дунав мост и как ще се отрази на бизнеса въвеждането на новите тол такси, които влизат в сила след малко над две години? Вижте коментара на Силвия Паунова, представител на Българския съюз на товарните превозвачи.
  • С нарастването на фирмената задлъжнялост и на лошите кредити у нас все по-актуален става въпросът за управлението на вземанията. Как се развива факторинг пазара в България? Как премина през кризата и кои сектори на икономиката са най-активни в търсене на подобен род услуги? Коментар по темата ще направи малко след девет Ася Баева, изпълнителен директор на УниКредит Факторинг.
  • Акцизът на природния газ ще се повиши след по-малко от година. Какво ще е отражението на тази мярка за бизнеса в сектора и с колко ще скочат цените за потребителите? Отговор на въпросите и анализ на актуалната ситуация в енергийния сектор у нас ще направи десет заместник-директорът на "Овергаз" Светослав Иванов.
fallback
Още от Предавания
fallback