В Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR на 20 септември очаквайте

Превръща ли се България в регионален лидер в областта на високите технологии и какъв е потенциалът за привличане на повече инвестиции в IT сектора?

20.09.2012 | 16:04
В Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR на 20 септември очаквайте
  • Разплащането с кредитни карти бележи бум. Добре защитени ли са потребителите и има ли достатъчно банкомати в страната? Коментар по темата в минутите след 8.00 ще направи Мариана Чаушева, директор на ресорния отдел в една от големите търговски банки у нас.
  • Превръща ли се България в регионален лидер в областта на високите технологии и какъв е потенциалът за привличане на повече инвестиции в IT сектора? Експертен коментар след 9.00 ще направи новоизбраният  управител на Софтуерната дивизия в "Хюлет Пакард" за Югоизточна Европа- Борис Накев.
  • Технологиите са съвременният фактор за развитие, но всеки втори българин, оказва се, не е ползвал Интернет. Разговорът за развитието на IT услугите ще продължим и в 10.00, когато Димитър Ганчев от Българското "Интернет общество" ще разясни какви са икономическите ползи от бързия достъп до световната мрежа.