Водещите теми в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR на 8 февруари

Как и с какво да помогнем на бедстващите в най-тежко засегнатите райони от наводненията. Информация от Българския червен кръст на живо в 8 часа.

07.02.2012 | 17:23
Водещите теми в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR на 8 февруари

За щетите от природните бедствия от гледна точка на застрахователите ще говорим и след 9 часа с Цветанка Крумова, изпълнителен директор на застрахователно дружество „Армеец”.

В несигурното време на финансова криза може ли борсовата търговия да се окаже спасителен бряг за спестяванията на българите? Знаем ли къде и как да инвестираме парите си – отговорите ще търсим от Александър Маджиров - инвестиционен консултант след 8 часа.

Защо загиват младите хора по пътищата на България и какво може да се направи, за да се спре черната статистика? Събеседници по темата в 9 часа ще бъдат Владимир Тодоров от Асоциацията на пострадали от катастрофи и Стефан Радев от студентския съвет към УНСС.

Затяга ли се примката около Сирия и защо Русия яростно отказва да подкрепи ООН в опита за налагане на санкции срещу Башар Асад. Анализ на ситуацията ще направи журналистът Христо Петров.

Гледайте сутрешният блок на Bulgaria On Air всеки делничен ден от 7:00.