Beauty индустрията е сред малко засегнатите от кризата

Основната линия на прическите през сезона е динамичната, формата е геометрична с резки преходи, сподели Митко Дамов от Vogue Vision.

04.11.2011 | 14:13
Beauty индустрията е сред малко засегнатите от кризата

Фризьорският бизнес и beauty индустрията като цяло е един от малко засегнатите сектори от кризата. Причината е, че във времена на криза, хората често са склонни да инвестират в себе си, заяви Митко Дамов, управител и собственик на веригата фризьорски салони Vogue Vision в сутрешния новинарски блок на Bulgaria ON AIR.
„Интересна тенденция е, че преди години, когато кризата засегна САЩ, beauty индустрията регистрира дори ръст от около 10 %. В Европа ситуацията е приблизително същата. Причината се дължи на по- голямата активност в организирането на различни събития, свързани с красотата и грижата за хората, като цяло“, отбеляза Митко Дамов.
Основната линия на прическите през сезона е динамиката, коментира още Дамов: „Формата е геометрична. При цветовете модерните за есенния сезон  са, както по- ярките като медното, медно –червеното, така и по-приглушените цветове, типични за сезона“.
Вижте какво още сподели Митко Дамов от видео файла.