PressКлючалката- Сайтът www.bgonair.bg

Сайтът www.bgonair.bg е интернет лицето на телевизия Bulgaria ON AIR.

17.10.2011 | 09:39
PressКлючалката- Сайтът www.bgonair.bg

Интернет платформата  обединява всички функции на медиите – от текст, през графични изображения, видео и излъчване на съдържание в реално време.
Целта на сайта отразява  тази на телевизията, а именно  да следи събитията в развитие.
Това  което отличава сайта от останалите интернет  продукти на други телевизии e: първо борсовата информация,  и второ допълнителните анализи  и коментари.
На първо място bgonair.bg представя подробна информация за движението на борсите – в България, Европа, САЩ и Азия. Наред с новинарското съдържание, борсовите данни са представени и в графичен вид под формата на индекси и графики.
В специалната рубрика „Анализи” сайтът представя статии с по-изявена субективна позиция на актуални събития. Автори в рубриката, са както редактори от телевизията, така и външни за Bulgaria ON AIR журналисти и публични личности.
Новината около сайта е, че предстои старт на мобилно приложение за бизнес платформите Android и iOS. Мобилното приложение ще даде възможност за индивидуални модификации на съдържанието и дори онлайн стрийминг на телевизионната програма.
Не на последно място по важност е формата на обратна връзка с потребителите. След бърза регистрация  посетителите на сайта могат да споделят мнението си в мястото за коментари под новините и другите типове информационни материали. Това могат да направят и в страниците на във Facebook, LinkedIN  и Twitter.