В Денят ON AIR на 31 януари вижте коментари по темите

Доколко реални са намеренията на Великобритания да ограничи трудовия си пазар за българи и румънци?

31.01.2013 | 16:26
В Денят ON AIR на 31 януари вижте коментари по темите
  • Европейски депутати се обърнаха към Жозе Мануел Барозу заради изказвания на британски министри и депутати, които искат ограничаване на трудовия пазар в страната за българи и румънци. В пряко включване от Брюксел евродепутатът Ивайло Калфин ще коментира дали става въпрос за действителни намерения или за вътрешно политически борби.
  • Независимо дали "Пайнер" се отказва или не от евросубсидията по програма Конкурентоспособност, остава открит въпросът за това какво трябва да се промени във философията на отпускането и използването на евросредствата, за да не изкривяват те икономическата среда. Анализ на Георги Ангелов, старши икономист в института "Отворено общество".
  • Израел вероятно се намесва с въздушни удари във войната в Сирия. Европейските външни министри обсъждат в Брюксел кризата. За цената във всичките й измерения, която плаща сирийския народ през тези две години ще коментира- специалният гост Нидал Хлайв от сирийската опозиция в България.
  • На фона на транспортна стачка, гърците отново теглят влоговете си след като данъчните започнаха да изпращат призовки на всички, които дължат дори суми до 3000 евро. Ако дългът не бъде изплатен, данъчните могат да удържат дължимото от влоговете на неизрядните към хазната платци. Темата ще коментира в пряко включване от Солун Катя Пеева. Тя ще коментира и подробности от срещата Ердоган-Самарас.
  • Какви са възможностите на България в различните направления на туризма ще коментира  Румен Драганов, директор на Института за анализи и оценки в туризма.  
  • Facebook успява да направи завоя към монетаризирането на успеха си в мобилните телефони. На каква цена ще коментира Кузман Илиев в пазарния анализ.