Късен гол на Тюрам осигури победа на "Интер" срещу "Йънг Бойс"

Домакините търсеха първите си точки и първия си гол в Шампионската лига

24.10.2024 | 07:37 Редактор:
Треньорът на ''нераздзурите'' направи редица промени.
Треньорът на ''нераздзурите'' направи редица промени.

"Интер" спечели инфарктна победа с 1:0 като гост на "Йънг Бойс" в трети кръг от Шампионската лита. Нерадзурите изпуснаха дузпа в Швейцария, но влезлият от пейката Маркюс Тюрам донесе успеха в третата минута на продължението. Благодарение на успеха "Интер" има 7 точки от 3 мача и все още не е допуснал гол във вратата си. "Йънг Бойс" пък е с три загуби и няма отбелязан гол до момента.

Това беше чудесна възможност за "Интер" да продължи отличния път, който започна в Шампионската лига: след убедителното равенство на "Етихад" в Манчестър срещу "Сити", отборът на Индзаги се справи с Цървена звезда на "Сан Сиро", печелейки с 4:0. В Швейцария хората на Индзаги искаха да увеличат актива си на 7 точки, но трябваше да се справят с "Йънг Бойс" и изкуствения терен.

Домакините търсеха първите си точки и първия си гол в Шампионската лига за сезона.

Треньорът на "Интер" направи редица промени. В атака почивка получиха Лаутаро Мартинес и Маркюс Тюрам. Титуляри бяха Арнаутович и Тареми. Карлос Аугусто, Дъмфрис, Бисек и Де Фрай бяха титуяри при седем промени, които Индзаги направи в сравнение с мача с "Рома" през уикенда.

Четете повече в gol.bg

Снимка: БГНЕС