fallback

Александър Томаш: Стигнахме дъното, сега е време да изплуваме

Треньорът на ЦСКА се извини на феновете

19.10.2024 | 19:20 Автор: Деси Николова

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш беше мнoго разочарован от поражението от "Левски" във Вечното дерби в отложен мач от 8-и кръг в Първа лига. Загубата е първа за "червените" от "сините" от над 2 години насам.

"Неприятна загуба, особено за привържениците, на които искам да се извиня. Мисля, че влязохме по-добре в мача. Първото полувреме го изиграхме по добър начин. В такива мачове като създаваш ситуации, трябва да ги реализираш. Второто полувреме отпаднахме физически. Видя се ясно. Дадохме инициативата на Левски. Не успяхме да държим топката през второто полувреме така, както трябва, за да можем да убием ритъма и да създадем ние ситуации. Но въпреки това пак имахме ситуации, които трябваше да отбележим, за да можем да се поздравим поне с равен", започна Томаш.

"Не трябва да се оправдаваме. Трябва да се справим с тези неща. Смятам, че това е пътят и начинът. ЦСКА трябва да изглежда много по-добре. Явно стигаме дъното и оттук нататък имаме само да изплуваме нагоре. Не съм човек, който се оправдава. Аз съм старши треньор на този отбор. Има и положителни неща. Когато си готов, можеш да надграждаш", коментира наставникът на "червените", цитиран от "Фокус".

Снимка: Lap.bg

fallback
Още от Спорт
fallback