"Ботев" (Враца) и "Локомотив" (Пловдив) не си вкараха нито един гол

Играчите на Христо Златински пропуснаха добри възможности

18.10.2024 | 22:13 Редактор:
Двубоят се изигра на обновения терена на стадион Христо Ботев във Враца.
Двубоят се изигра на обновения терена на стадион Христо Ботев във Враца.

"Ботев" (Враца) и "Локомотив" (Пловдив) не успяха да си вкарат голове и завършиха наравно 0:0 мач от 8-ия кръг в efbet Лига. Двубоят се изигра на обновения терена на стадион "Христо Ботев" във Враца.

През първата част домакините бяха по-активният тим. До по-добри ситуации за гол обаче стигнаха гостите. Играчите на временния треньор на "Локомотив" Христо Златински пропуснаха две добри възможности. Пред домакините се откри само една по-добра възможност, но те не успяха да се възползват.

До почивката единственият точен удар към една от двете врати бе на сметката на "Локомотив", но Мартин Петков не успя да застраши сериозно стража на "Ботев" Федерико Бариос. След почивката гостите от Пловдив вдигнаха оборотите и стигнаха до няколко добри положения, но до гол във вратата на Бариос така и не се стигна.

Врачани също имаха своите мигове, но Данил Кондраков пропусна от добра позиция в средата на полувремето, след като бе изведен отлично от Переа. В самия край на мача страхотен шанс пропиля за "Ботев" и Мартин Смоленски.

За "Ботев" това е второ поредно и общо трето равенство от началото на сезона, като преди останалите мачове от кръга тимът остава на предпоследната позиция в класирането, предаде "Фокус".

"Локомотив" прекъсна серия от три поредни загуби, като това е четвърто равенство за сезона за отбора. Тимът заема 10-ата позиция в подреждането.

Снимка: lap.bg