fallback

Станислав Генчев и Александър Томаш казаха как ще се победят "Левски" и ЦСКА

Вечното дерби е утре от 15:45 часа на стадион "Васил Левски"

18.10.2024 | 13:51 Автор: Тодор Петров

Треньорът на ЦСКА Александър Томаш демонстрира оптимизъм преди дербито с "Левски" утре от 15:45 часа на стадион "Васил Левски". Специалистът говори за напрежението в ЦСКА, което е свързано със слабите резултати от началото на сезона.

"Ще се насладим, ще го изживеем заедно с играчите. Запознат съм с отговорностите. Ще направим всичко възможно да зарадваме феновете. Как и по какъв начин, трябва да се справим. Вярвам в себе си, вярвам в екипа си. Футболистите са хора, затова всеки път го казвам. Трябва да го изживеем, да се насладим. Готов сме и нямаме притеснения.

Абсолютно всеки един, който е в ЦСКА в момента, сме наясно каква е целта. И аз съм убеден, че работя в клуб, който в независимо ситуацията, проблемите, времето, този клуб в момента знае каква е целта. ЦСКА ще достигне своята цел. Вярвам го това нещо и съм убеден.

Това е един мач, в който трябва да се насладим. Знам какъв е зарядът. Участвал съм като футболист в такива мачове. Спокойни сме, при нас няма напрежение и очакваме мача. Дали има вълнение? Нормално е. Доста години съм в треньорската професия. Всичко се предава на играчите. Очаквам да изживея този мач. Да се насладя", каза Александър Томаш.

Треньорът на "Левски" Станислав Генчев заяви, че най-важното е отборът му да играе смело и да търси победата.

"Със сигурност за всеки треньор е приятно да се изправи в такъв сблъсък. Искаме да победим и ще се радвам да го направим. Това е най-важното. Който иска да излезе победител, трябва да излезе със самочувствие. Това е моята идея – да играем атакуващо. Най-важно е отборът да играе смело и да търси победата. Да, много е важно за мен и моя отбор да имаме подкрепата на нашия 12-и играч. Трябва да направим всичко възможно, за да оправдаем тази подкрепа. За всеки един мач имаме различни планове", коментира той.

"И двата отбора можем да се изненадаме. ЦСКА направи солидна селекция, привлече много качествени футболисти. Надявам се ние да сме отборът, който ще изненада повече ЦСКА", сподели наставникът на "сините".

Снимка: Lap.bg  

fallback
Още от Спорт
fallback