fallback

Схемата на ЦСКА за дербито с "Левски" зависи от Лиъм Купър и Браян Кордоба

Александър Томаш силно се надява поне един от двамата да се възстанови за мача

17.10.2024 | 07:42 Автор: Тодор Петров

Евентуална невъзможност Лиъм Купър и Браян Кордоба да играят за ЦСКА в дербито срещу "Левски" сериозно би променила плановете на треньора на "армейците" Александър Томаш. Защитниците са в лазарета и участието им в съботния сблъсък е под въпрос.

Неговото желание е да излезе с трима централни защитници и формация, огледална на тази на Станислав Генчев, пише "Тема Спорт". 46-годишният специалист вече имаше успех с тази схема в последните си тимове преди ЦСКА. Всичко обаче зависи от това дали Купър и Кордоба ще се възстановят навреме.

Шотландецът има разкъсване на коремен мускул, но е готов да стисне зъби и да играе срещу "Левски" на обезболяващи инжекции. Последната дума ще има медицинският щаб на ЦСКА.

Кордоба е с проблеми от тази седмица, като той се готви по индивидуална програма. От Борисовата градина все пак съобщиха, че колумбиецът и другият контузен – Тибо Вион, най-вероятно ще могат да вземат участие в дербито.

Единственият вариант Християн Петров да започне като титуляр пък е и двамата контузени централни защитници да не успеят да се възстановят от травмите си.

Снимка: Lap.bg  

fallback
Още от Спорт
fallback