fallback

Адвокат на Килиан Мбапе: Това е клевета и той не е разследван за изнасилване

"Той е спокоен, защото знае, че нищо не е извършил", заяви Мари-Алис Каню-Бернар

16.10.2024 | 14:29 Автор: Искра Ангелова

Адвокатът на звездата на "Реал" (Мадрид) Килиан Мбапе - Мари-Алис Каню-Бернар, потвърди, че от името на клиента ѝ ще бъде подадена жалба за клеветнически твърдения за това, че името на играча е замесено в изнасилване на млада жена в хотел в центъра на Стокхолм, обявиха медиите във Франция. Тя обаче ще изкача, за да научи повече за разследването, което се води от прокураторута в Швеция.

"Това е причината да не сме подали още жалбата, тъй като не знаем дали жалбата на младата жена е насочена към клиента ми. Ако жалбата споменава името на Мбапе, дори и индиректно, защото може да е призован като свидетел, ние сме в правото си да подадем жалба за клеветнически твърдения, защото той няма за какво да бъде упрекван", каза адвокатът пред АФП, цитиран от gol.bg.

"Той е спокоен, защото знае, че нищо не е извършил. Следи отдалеч тази афера, въпреки че е защитен за момента. Това обаче му влияе. Повтарям, че той е на 25 години. Медиите не спестяват това, че обвинението е съм него. Желая му да вкара възможно най-много голове в следващия си мач", коментира още Каню-Бернар.

Адвокатът подчерта факта, че Килиан Мбапе живее по различен начин от обикновените хора. "Около него има много хора санитарен кордон, които правят така, че той да избегне всякакъв риск. Всичко е направено така, че той да избегне точно подобни ситуации", подчерта Мари-Алис Каню-Бернар.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Спорт
fallback