fallback

Чехия и Украйна не се победиха в оспорвана среща в Полша

Турция надигра Исландия с 4:2

15.10.2024 | 07:38 Автор: Вяра Димова

Чехия и Украйна завършиха наравно 1:1 в мач от 4-ти кръг на група "В1" от турнира Лига на нациите. Срещата се игра във Вроцлав, Полша.

Лукас Черв откри за гостите в 18', а в даденото от съдията продължение на първата част попадение на чехите не бе зачетено заради засада след намесата на ВАР. Символичните домакини изравниха в 53' с гол на Артьом Довбик от дузпа.

Селекцията на Иван Хасек заема първо място във временното класиране със 7 точки, докато възпитаниците на Серхий Ребров са на последната 4-та позиция с 4 точки.

Турция победи Исландия с 4:2 в гостуването си от четвъртия кръг в Лигата на нациите. Двубоят бе на стадион "Лаугардалсвелюур" в Рейкявик, предаде "Фокус".

Нападателят Ори Оскарсон откри за домакините в третата минута, когато бе намерен от Микаел Андерсон. Ирфан Джан Кахведжи изравни в 62-та минута след пас на Кенан Йълдъз. 5 минути след това Хакан Чалханоглу направи обрата пълен от наказателен удар. Андри Гудьонсен възстанови паритета за северняците в 83-та минута, благодарение на подаване от Валгеир Фридриксон.

Арда Гюлер вкара в 88-та минута, като последното докосване преди това бе на Керем Актюроглу. Именно той сложи точка на спора в 5-ата минута от добавеното време.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Спорт
fallback