Изпълнителният директор на ЦСКА: Мечтая за титла №32 на новия стадион

"Да създадем новите Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стилиян", каза Радослав Златков

14.10.2024 | 15:38 Редактор:

На пресконференция новият изпълнителен директор на ЦСКА Радослав Златков представи управленската структура на клуба и разкри, че мечтае ЦСКА да спечели 32-ата си титла на новия стадион "Българска армия". Той няма съмнение, че успее да изгради устойчив модел, с който отборът да върне старата си слава.

"Пред нас има ясно ясно поставени цели и задачи. На първо място - европейски отбор и европейски резултати. Да построим нашия европейски дом. Да изградим една детско-юношеска школа като инфраструктура по модерна европейска методология. Да създадем новите Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Стилиян. Да се гордеем с тях в нашия отбор, а след това в националния отбор и по европейските първенства. Не само спортисти, а хора. Тренировъчната база в Панчарево също е приоритет", каза Златков.

По думите му, това е трудна задача, но трябва да бъдат изградени здрави основи.

"Всеки, който смята, че ще дойде магьосник и ще едно действие, че върне славата на нашия велик отбор, е наивник. Трябва да изградим здравите основи. Ние се нуждаем те да са най-добрите служители, дори чистачката на Панчарево трябва да е най-добрата чистачка. Трансформирал съм огромни компании и нямам капчица съмнение в нашия успех", каза новият изпълнителен директор на клуба.

Вижте повече във видеото.

Снимка: lap.bg