Илиан Илиев преди мача с Люксембург: Във футбола няма на всяка цена

"Имаме уважение към противника", каза националният селекционер

11.10.2024 | 19:30 Редактор:
Илиан Илиев преди мача с Люксембург: Във футбола няма на всяка цена
Илиан Илиев преди мача с Люксембург: Във футбола няма на всяка цена

Националният селекционер Илиан Илиев изрази мнението си преди двубоя с Люксембург. Утре "Лъвовете" посрещат съперника си в Пловдив в среща от Лигата на нациите.

"За наше щастие нямаме контузени играчи. В двете тренировки с интензивност футболистите показаха огромно желание. Надяваме се утре да вкарат същото желание и да сме спокойни, защото тези положителни резултати задължават, но могат да ни притеснят, че на всяка цена трябва да победим. Във футбола няма на всяка цена", заяви Илиев.

"Със сигурност в предния мач със Северна Ирландия публиката ни даде енергия. Тук, в Пловдив, публиката е футболна. Надяваме се, че и те знаят, че не срещаме случаен отбор. Имаме уважение към противника. Мачът е дълъг и ще има тежки моменти, но с подкрепата на хората се надявам да ги преодолеем", добави селекционерът.

"Ситуацията в отбора е положителна. Ще се създаде настроение по трибуните. Знаем колко важен мач ни предстои. Ще мислим мач за мач. Мълчанието ни е от концентрация. Много ще ни помогне утрешния мач, ако спечелим трите точки. Всички в отбора сме много щастливи, защото нещата започват да стават по-позитивни", подчерта капитанът на националния отбор Кирил Десподов.

Снимка: Lap.bg.