Нумерологична прогноза и таро карта за 7 - 13 октомври

Възможни са проблеми с финансите

07.10.2024 | 07:25 Редактор:
Таро картите за новата седмица са Петица пентакли и Кралица пентакли.
Таро картите за новата седмица са Петица пентакли и Кралица пентакли.

Новата седмица стартира с изпитания за нашите комуникативни умения и кръга от хора, с които се заобикаляме както в личен план, така и в работата. Важно е да правим разлика между автентична информация и дребни слухове. Възможни са и неочаквани спорове.

Късмет обаче няма да ни липсва. Възможна е приятна среща със стар приятел, която ще ни зареди с хубави емоции. Не бива да неглижираме здравословни неразположения.

Таро картите за новата седмица са Петица пентакли и Кралица пентакли. Първата таро карта в четенето е Петица пентакли. Когато се появи в таро четене, тази карта е показател за финансови загуби. За някои от вас това може да се прояви, че се намирате в трудна ситуация, особено що се отнася до вашата работа и материални притежания. Може наскоро да сте загубили работата си, дома си или финансовата си сигурност, което да ви кара да не се чувствате в безопасност.

Втората таро карта в четенето е Кралица пентакли. Кралицата на пентаклите показва любовта си към другите, като се грижи по всякакъв начин за комфорта им. Тя също така може да работи усилено, да печели пари за домакинството, но често е и основен държител в семейството. Тя дава любовта и подкрепата си на тези, на които държи.

Кралицата на пентаклите представлява просперитет и сигурност. Кралица пентакли ви напомня да се съсредоточите върху създаването на спокоен и балансиран живот за себе си. Бъдете находчиви и практични, като се справяте с проблемите, когато възникнат, като използвате прости решения, които решават проблема с минимални усилия.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels