fallback

"Ювентус" не успя да победи "Каляри" у дома

Душан Влахович и Разван Марин се отчетоха с по един гол

06.10.2024 | 15:57 Автор: Вяра Димова

Първи гол от началото на сезона в Серия А получи "Ювентус", който се оказа от решаващо значение, след като "бианконерите" изненадващо не успяха да победят "Каляри" у дома - 1:1. През всички 90 минути "черно-белите" доминираха, но многобройните им пропуски и глупаво направена дузпа на Дъглас Луис в 87-ата минута костваха две точки.

Резултатът откри Душан Влахович с гол от дузпа в в 15-ата минута. Наказателният удар беше отсъден след намесата на ВАР, който видя игра с ръка на един от играчите на гостите. И сръбският стрелец не сбърка с мощно изпълнение в долния десен ъгъл - 1:0.

В 78-ата минута "Юве" пропусна златна възможност да сложи точка на спора. Дъглас Луис стреля от дистанция и Суфет изби, а при добавката Влахович не успя да уцели опразнената врата от непосредствена близост. Така се стигна до 87-ата минута, когато с помощта на ВАР, главният съдия Ливио Маринели посочи бялата точка за ненужен фаул на Луис срещу Роберто Пиколи. Зад топката застана Разван Марин, който не сбърка за 1:1.

Вижте повече във видеото.

Снимка: БГНЕС

fallback
Още от Спорт
fallback