Александър Томаш след загубата от "Септември" (Сф): Върнахме се в първи клас

Няма какво да се оправдаваме, каза треньорът на ЦСКА

05.10.2024 | 21:06 Редактор:
Не показахме това, което трябва, каза разочарован треньорът на ''армейците''.
Не показахме това, което трябва, каза разочарован треньорът на ''армейците''.

Проблемът беше на терена. Всички видяха това. Няма какво да се оправдаваме. Всеки един трябва да се осъзнае къде е. Явно не осъзнаваме някои неща, това ще стане в съблекалнята. Неприятна загуба и не съм доволен. Така треньорът на ЦСКА Александър Томаш коментира загубата от "Септември" (София).

"Не показахме това, което трябва. Създадохме няколко ситуации в самото начало. Допуснахме гол на контра и след това всичко приключи. Трябва да успяваме във всяка една ситуация. Не съм доволен от титулярите, както и от тези, които влязоха като резерви. Имаме много хора, които трябва да правят разликата. Публиката на ЦСКА не заслужава това. Върнахме се в първи клас. Мачът с "Левски" е различен, ще говорим за него", коментира наставникът на "армейците", цитиран от gol.bg.

ЦСКА загуби с 1:0 на националния стадион "Васил Левски".

Снимка: lap.bg


1
1 rate up comment rate down comment 0
анонимен
преди 1 час
Браво на Септември София, много добър мач направиха! Направих голяма печалба от този мач, защото се доверих на прогнозите на този сайт, който е много успешен и имат отлична познаваемост:http://prognozi.free.bg Сигнализирай за неуместен коментар